Hvorfor os?

IT- sikkerhedsløsninger fra verdens førende og mest innovative producenter.

Med en stigende trussel for hackerangreb, flere lovkrav og en konstant øget digitalisering i Danmark, Færøerne, Grønland og globalt, har behovet for ordentlig IT sikkerhed aldrig været større.

Både professionelle og statslige aktører mm. søger enten at afpresse virksomheder, eller stjæle informationer og viden.

Derfor er det ikke længere et spørgsmål om man skal sikre sin virksomhed, men derimod om hvor meget man skal sikre sin virksomhed.

Med en baggrund indenfor risk management og software salg, samt gode partnerskaber hos store velkonsoliderede software producenter, skaber CySeC gode og stabile løsninger til attraktive priser.

CySeC har ambitioner om at skabe simple og overskuelige IT-Sikkerhedsløsninger til SMB segmentet i Danmark, Færøerne, Grønland og globalt, primært for end users, servere og Cloud.

Vi er en dansk virksomhed med fokus på simple og solide sikkerhedsløsninger der hurtigt kan implementeres i enhver organisation eller produktions enhed.

Vi hjælper virksomheder med at vælge de rigtige licenser og løsninger fra de markedsførende producenter, hvor producenten garanterer driften, således at vi kan køre en smal administrativ organisation hvorfor vi kan holde omkostninger nede.

Løsningerne skal være simple at implementere og integrere og med gode brugeroplevelser.

Vi sætter pris på ærlighed og tætte relationer.

Vi tør også godt sige at, vi er yderst konkurrencedygtige uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Kontakt os og lad os sammen se hvordan vi sikrer jeres virksomhed bedst muligt.